28. Frankrijk door

Benieuwd naar de acties van de ‘gilette jaunes’ rijden we op dinsdag 11 december tegen een uur of twaalf Frankrijk binnen. Er rijden veel auto’s met gele hesjes opvallend op het dashboard. Nog voor Bordeaux zien we acties. De eerste zorgt ervoor, dat het wat langer duurt om over een rotonde te komen, de tweede laat ons zonder te betalen de tolweg op rijden. Die tweede actie bekoort ons het meest……..

Na de zomer in Marokko, de herfst in Spanje bereiken we nu de winter in Frankrijk. Drie seizoenen binnen een week, het lot van noordwaarts reizenden.

Over het algemeen vermijden we tolwegen. Over N- en D-wegen rijden we door Frankrijk. Zo komen we op camperplekken in Hostens (sitecode 69026),  Langeais (sitecode 3390) en Conty (sitecode 1320) terecht.

Soms rijden we door een plaatsje met een bijzondere naam……

filmpje (klik)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *