26. Marokko uit – Spanje in

De laatste plek in Marokko vinden we op 7 december in Cabo Negro (sitecode 20030), op nauwelijks een uur rijden van de ferry naar Europa. De reis eindigt met een maaltijd, een terugblik, een toespraakje, een liedje en uiteindelijk de laatste slokken Marokkaanse rode wijn

Zaterdagochtend rijden we in konvooi naar de haven van Tanger Med

Voordat we de boot op rijden, worden alle campers gescand. Eventuele verstekelingen worden door die scanner ontdekt. Even verderop besnuffelt een drugshond alle langzaam rijdende voertuigen, maar ook dan wordt niets ontdekt.

Scanner in de haven van Tanger Med

In ongeveer anderhalf uur brengt de boot ons van Marokko naar Algeciras in Spanje. We rollen vlot van de boot af en zetten koers richting het noorden, via een prima Spaanse autoweg. Een verademing na de Marokkaanse ‘infrastructuur’

We passeren Sevilla (daarom?) vlotter dan gedacht en vinden aan het eind van de middag een overnachtingsplek in Monesterio (sitecode 40763)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *