4. Carcassonne

Carcassonne is vanaf de camperplek (sitecode 50225) via een mooi pad bereikbaar. De stad doet niet onder voor Mont St.-Michel. De middeleeuwse sfeer heeft voor een groot deel plaats gemaakt voor eenentwintigste-eeuwse commercie. Toeristen worden gelokt met horeca en souvenirs

De stop in Carcassonne eindigt abrupt. Rond zes uur in de vroege ochtend wekt een gendarme alle camperaars. Of we maar willen vertrekken, want de boel loopt onder water. In colonne rijden we de camperplek af. Via een half ondergelope rotonde bereiken we een hoger gelegen parkeerplaats bij een (nog gesloten) Carrefour. Pas ‘s Avonds begrijpen we, dat het meer dan een beetje wateroverlast was. We zijn er goed vanaf gekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *