1. Mendig

Het artikel in ‘Kampeerauto’, het clubblad van de NKC geeft aan, dat een Eifeltoer
het best begint in het museum in Wendig. De camperplek (sitecode 9659) daar heeft voldoende voorzieningen en kan plaats bieden aan zeker 30 campers.

Het advies opvolgend is het museum de eerste stop. Binnen begint het met een lichtshow waarin de afgelopen millennia in tien minuten voorbij komen. Vervolgens lijkt het museum vooral gericht op kinderen: borden met uitleg, filmpjes, drukknopjes.

Een fictieve ingelaste nieuwsuitzending over een vulkaanuitbarsting in de Eifel met beelden van evacuaties in de nabije omgeving is een aardig slot van de rondgang en een mooie start van de Eifeltoer (met één f, in het filmpje fout gespeld)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *